München hopp på-hopp av sightseeing

München hopp på-hopp av sightseeing

Pris fra 209 kr

En hopp på-hopp av buss er en morsom og enkel måte å utforske en ny by på! Den gir deg et godt overblikk over byen og dets forskjellige sider, mens du får selv velge hva du skal se, og når. Bare hopp på og av bussen som du selv ønsker.

EXPRESS CIRCLE turen er perfekt for reisende med begrenset tid. Den viser deg Münchens høydepunkter i en tur i en dobbeldekker buss med åpent tak.

Med vår GRAND CIRCLE tur får du oppleve München i vår blå dobbeldekkerbuss med åpent tak. Den passerer epoker med dets flotte monumenter og den moderne kosmopoliske byen. I tillegg til bykjernen, viser turen deg Nymphenburg slott, den olympiske park, BWM verden og Schwabing/Siegestor.

Høydepunkter:

Alte Pinakothek, Neue Pinakothek, Artgaleries, Odeonsplatz, Nationaltheater, Marienplatz, rådhuset, katedralen, Viktualienmarkt, Hofbräuhaus. GRAND CIRCLE inkluderer også Karlsplatz (Stachus), Nymphenburg slottet, den olympiske parken med det olympiske tårnet, BMW Welt og Museum, Siegestor og den engelske hage.

Turen er på tysk og engelsk.

Hvordan får jeg billettene mine? 

 Kort etter at bookingen din er fullført, blir e-billetten sendt direkte til din e-post, bare skriv den ut og ta den med til München. Billettene dine er gyldige i 24 eller 48 timer fra den dato du velger.

Når du er i München, bare se etter en av våre blå dobbeldekkerbusser og hopp på ved en av våre stoppesteder. Det er daglig avgang hvert 20 minutt på stopp 1-6 (EXPRESS CIRCLE OG GRAND CIRCLE) og hvert 60 minutt på stopp 7-10 (Kun GRAND CIRCLE).

Hvor lenge varer turen?

GRAND CIRCLE turen varer 2,5 timer, hvis du blir på bussen. En komplett EXPRESS CIRCLE tur varer i 1 time.

Finnes det barnebilletter?

Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn i alderen 4-14 år. Barn under 4 år er med gratis hvis de deler sete med en voksen.

 

Bestill billetter

Dato
München hopp på-hopp av sightseeing Info

München hopp på-hopp av sightseeing
Exchange your e-tickets for your bus pas at the Gray Line Sightseeing office in front of the department store Karstadt.
Bahnhofplatz 7
80335 München

Info

München hopp på-hopp av sightseeing
Hopp på-hopp av bussene går daglig: April-oktober: fra kl.09.40. November-mars: fra kl.10.00.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Take U-bahn U1, U2, U7 or U8 or tram 16, 17, 19, 20, 21 22, N16, N19 or N20 to Hauptbahnhof (The central station).

Se på et kart Se på et kart

Norsk
Ticmate
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv