Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter for München

Velkommen til MünchenBilletter.no, siden for deg som ønsker billetter til sightseeing, attraksjoner og flyplasstransport i München. Her kan du enkelt og raskt bestille billetter til hopp på-hopp av sightseeing i München, se München om kvelden eller dra ut for å smake på Muchens verdenskjente øl. Her kan du også bestille billetter til dagsturer til Dachaus minnested, en tur til Nuremberg eller du kan høre og se om Münchens rolle under det tredje riket. München har så mye å tilby og du kan få billetter til det meste av det - akkurat her - på MünchenBilletter.no!

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Dagstur til Nuremberg

Fra kr 599

Du kan ikke besøke München uten en tur til den berømte byen Nuremberg, som kan dateres tilbake til middelalderen. Bli med oss på en interessant heldagstur til en by som er fylt med fascinerende historie!

Nuremberg er velkjent for dets keisere og middelalderråd, reformasjonen og Albrecht Dürer, i tillegg til nazipartimøtene og Nuremberg sakene.

Den historiske gamle byen med dets mektige slott og bymurer, dets mange kirker, monumenter og billedskjønne bindingsvekhus som fortsatt viser glamouren av den gamle keiserbyen. Nazistene bygde også monumentale strukturer som til dags dato gjenspeiler stormannsgalskapen til Hitler og lederne av "det tredje riket".

Dokumentasjonssenteret gir et omfattende innblikk til det mørke området i tysk historie (€5 i tillegg).

Turen er på tysk og engelsk.

Hvordan får jeg billettene mine?

Kort etter at bookingen din er fullført, blir e-billetten sendt direkte til din e-post, du skal bare skrive den ut, og ta den med på turen.

Hvor starter turen?

Turen går fra Bahnhofplatz foran varehuset Karstadt. Vennligst møt opp 20 minutter før avgang og find et sete på bussen.

Hvor lenge varer turen?

Nuremberg turen varer i 10 timer.

Finnes det barnebilletter?

Ja, barnebilletter er tilgjengelige for barn i alderen 4-14 år. Barn under 4 år er med gratis hvis de deler sete med en voksen.

Åpningstider

Turen går på torsdager kl.08:30 (april til oktober)

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Varighet: 10 timer

Veibeskrivelse

Dagstur til Nuremberg

Adresse
Bahnhofplatz 7 80335 München

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine