Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter for München

Velkommen til MünchenBilletter.no, siden for deg som ønsker billetter til sightseeing, attraksjoner og flyplasstransport i München. Her kan du enkelt og raskt bestille billetter til hopp på-hopp av sightseeing i München, se München om kvelden eller dra ut for å smake på Muchens verdenskjente øl. Her kan du også bestille billetter til dagsturer til Dachaus minnested, en tur til Nuremberg eller du kan høre og se om Münchens rolle under det tredje riket. München har så mye å tilby og du kan få billetter til det meste av det - akkurat her - på MünchenBilletter.no!

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

München og øl

Fra kr 311

Bli med på et bak-scenen besøk til et München bryggeri. München har en rik historie som øl-byen med mange bryggerier, ølhager og ølfestivaler. Her er kunsten å brygge øl en fler århundrer gammel tradisjon.

Hva kan jeg forvente?

Erfarne mesterbryggere byr på fascinerende informasjon om øl, som brygges i henhold til den opprinnelige bayerske "orden av renhet", Europas eldste matlov.

Etter den guidede rundturen blir du invitert til å smake øl sammen med en liten matbit. Barn på rundturen får selvfølgelig brus!

Rundturene går på tysk og engelsk.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg billettene?
Kort tid etter at bestillingen er gjennomført kommer det en e-post med billetter. Vennligst skriv disse ut og ta dem med til rundturen.

Hvor begynner rundturen?
Rundturen avgår fra Bahnhofplatz foran kjøpesenteret Karstadt. Vennligst møt opp 20 minutter før avreise og finn en plass på bussen.

Hvor lenge varer rundturen?
Rundturen varer 3 timer.

Finnes det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 4-14 år. Barn under 4 år går gratis hvis de deler sete med en voksen.

Åpningstider

Turen går på fredager og lørdager kl.14:45 (april til oktober)

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Varighet: 3 timer 30 minutter

Veibeskrivelse

München og dets øl

Adresse
Bahnhofplatz 7 80335 München

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine