München hopp på-hopp av sightseeing

4.0 (1)
Fra kr 223

En hopp på-hopp av buss er en morsom og enkel måte å utforske en ny by på! Den gir deg et godt overblikk over byen og dets forskjellige sider, mens du får selv velge hva du skal se, og når. Bare hopp på og av bussen som du selv ønsker.

EXPRESS CIRCLE turen er perfekt for reisende med begrenset tid. Den viser deg Münchens høydepunkter i en tur i en dobbeldekker buss med åpent tak.

Med vår GRAND CIRCLE tur får du oppleve München i vår blå dobbeldekkerbuss med åpent tak. Den passerer epoker med dets flotte monumenter og den moderne kosmopoliske byen. I tillegg til bykjernen, viser turen deg Nymphenburg slott, den olympiske park, BWM verden og Schwabing/Siegestor.

Høydepunkter:

Alte Pinakothek, Neue Pinakothek, Artgaleries, Odeonsplatz, Nationaltheater, Marienplatz, rådhuset, katedralen, Viktualienmarkt, Hofbräuhaus. GRAND CIRCLE inkluderer også Karlsplatz (Stachus), Nymphenburg slottet, den olympiske parken med det olympiske tårnet, BMW Welt og Museum, Siegestor og den engelske hage.

Turen er på tysk og engelsk.

Hvordan får jeg billettene mine? 

 Kort etter at bookingen din er fullført, blir e-billetten sendt direkte til din e-post, bare skriv den ut og ta den med til München. Billettene dine er gyldige i 24 eller 48 timer fra den dato du velger.

Når du er i München, bare se etter en av våre blå dobbeldekkerbusser og hopp på ved en av våre stoppesteder. Det er daglig avgang hvert 20 minutt på stopp 1-6 (EXPRESS CIRCLE OG GRAND CIRCLE) og hvert 60 minutt på stopp 7-10 (Kun GRAND CIRCLE).

Hvor lenge varer turen?

GRAND CIRCLE turen varer 2,5 timer, hvis du blir på bussen. En komplett EXPRESS CIRCLE tur varer i 1 time.

Finnes det barnebilletter?

Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn i alderen 4-14 år. Barn under 4 år er med gratis hvis de deler sete med en voksen.

Åpningstider

Hopp på-hopp av bussene går daglig: April-oktober: fra kl.09.40. November-mars: fra kl.10.00.

Bestill

tir, 29 sep 2020

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Veibeskrivelse

München hopp på-hopp av sightseeing

Adresse
Bahnhofplatz 7 80335 München

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine